Midden top

Over Travel Doctor

Travel Doctor is een landelijke organisatie van ervaren huisartsen gespecialiseerd in reizigersadvisering en -vaccinaties. Reizigers kunnen bij Travel Doctor terecht voor een persoonlijk gezondheidsadvies specifiek afgestemd op de reisbestemming(en) inclusief de benodigde vaccinaties. Bij Travel Doctor kunt je terecht vóór, tijdens en na de reis, dus bijvoorbeeld ook bij een ziekte die zich pas tijdens of na de reis openbaart.

Beschermd op reis
Jouw gezondheid is erg belangrijk, maar toch gaan nog vele reizigers onbeschermd op reis. Zonder aanbevolen inentingen, eventueel malariatabletten en gezondheidsbeschermende producten. Dat is onverstandig en gevaarlijk. Kijk hier om te zien wat je nodig hebt voor jouw reisbestemming. Travel Doctor wil er graag voor zorgen dat je gezond op reis gaat, maar ook weer gezond terugkomt.

Afspraak 6 tot 8 weken vóór vertrek
Het is dus verstandig om je te laten beschermen tegen allerlei infectieziekten. Dan is er geen of aanzienlijk minder risico om ziek te worden tijdens je reis of stage. Maak daarom 6 tot 8 weken voor je vertrek telefonisch of online een afspraak bij Travel Doctor. Klik hier voor de dichtsbijzijnde vestiging.

Vaccinaties vanaf 0 Euro
De kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door je ziektekostenverzekeraar.
Midden bottom